235/55R17 99H TL Turanza EL42 *

Ширина на гумата: 235
Височина на гумата: 55
Диаметър на джантата: 17
Товарен индекс: 99
Скоростен индекс: H
Камерна/Безкамерна: Безкамерна гума
RunOnFlat технология: Не
Сезонност на гумата:
Произведено от:Bridgestone
Горивна ефективност:
Сцепление на мокро:
Шумност:
71 dB
Срок за доставка: Неизвестен

Bridgestone Turanza EL42

Turanza EL42 е стандартна туристическа всесезонна гума разработена за оргинално вграждане във спортните купета и луксозни седани, както и кросоувъри и семейни миниванове . Гумата е така разработена, че привлича погледите и осигурява отлични характеристики на производителност с ниско ниво на шум и комфорт на возене, присъщи на гуми за леки автомобили. Гумата осигурява всесезонно сцепление в сухи, мокри и зимни условия, дори при слаб сняг.

Ключови характеристики:

  • Гумата Turanza EL42 е изработена с всесезонна каучукова смес на протектора, разполага със симетричен протекторен дизайн с протекторни блокчета в комбинация с ламели осигуряващи множество зацепващи ръбчета за сняг и стабилност на сухи настилки.
  • Страничните и надлъжните канали на протектора изхвърлят водата от контактното петно като намаляват риска от аквапланинг и подобряват сцеплението на мокра настилка.
  • Конструкцията на гумата е подсилена със два стоманени колана подсилени със спирална найлонова нишка, което стабилизира протектора и намалява износването му, подобрява управлението и устойчивостта на нараняване.
  • Каркаса на гумата Turanza EL42 е изработена от полиестерни нишки, които осигуряват равномерно пътуване.