225/45R17 91H BLIZZAK LM-35

Ширина на гумата: 225
Височина на гумата: 45
Диаметър на джантата: 17
Товарен индекс: 91
Скоростен индекс: H
Камерна/Безкамерна: Безкамерна гума
RunOnFlat технология: Не
Сезонност на гумата:
Произведено от:Bridgestone
Срок за доставка: Неизвестен

BRIDGESTONE BLIZZAK LM-35

Гумата Blizzak LM-35 на Бриджстоун е предназначена за мощните коли със V скоростен индекс. Тя предлага на шофьорите на автомоболи във водещия клас, зимно шофиране със сигурно сцепление и управление  и на магистралата с висока скорост както при мокър така и на сух път.

Прецизно управление

Уникалната  технология Blizzak Bridgestone lamellen предлага превъзходна стабилност и балансирано представяне на мокри и сухи повърхности, на сняг и лед, осигурявайки ви възможността спокойно да посрещнете предизвикателствата на зимата. Моделът на протектора включва 4 широки надлъжни канала за бърз дренаж на водата от контактната повърхност и ефективно спиране и ускорение, 3D измерна форма на блокчетата осигурява необходимите ръбовете и заедно с надлъжните канали на протектора на гумата водят до увеличаване устойчивостта към аквапланинг, а стабилните раменни блокчета осигуряват максимална странична стабилност в завои.

Основни предимства

  • Нова технология за изграждане на ламелите на протекторните блокчета осигурява стабилноста на блокчета  за оптимална устойчивост и управление
  • 3-измерен дизайн на блокчета на протектора за прецизен контрол и устойчивост на аквапланинг
  • Твърди раменни блокове за превъзходно управление при сухо и мокро време
  • Съвремене полимерен състав на каучуковите смеси, което осигурява отлично сцепление при всякакви условия

Bridgestone със новата гума Blizzak LM-35 осигурява повече грижи за  околната среда и икономичност, в сравнение с гумата Blizzak LM-25 която заменя. Това се изразява в намаляване на съпротивлението на търкаляне с до 16% чрез намаляване на тегло в резултат от оптимизация на формата на каркаса и опаковката на коланите, разхода на гориво е намален с до 2,5%, а емисиите на CO2 са намалени с до 4,5 гр/км. LM-35 също така намалява шума при преминаване с повече от 1dB и шума вътре в купето на колата с 2dB.