Bridgestone RD 713P

Зимна гума на Бриджстоун предназначена за лекотоварни автомобили и ванове за суровите зимни условия на севера. Гумата е проектирана с възможност да се поставят шипове /за страните където това е позволено от закона/

Основни ползи

  •      Балансирания състав на тези гуми  - наноматериал със структура на базата на силициеви и каучукови смеси в сочетание с традиционите за гумите Бриджстоун найлонови корди осигуряват практическата възможност за  дълготрайното използване на гумите. От своя страна гумите гарантират надлъжно и напречно сцепление на сняг и мокри настилки. Микроканалите и стръмните канали на протектора осигуряват изхвърлянето на вода, киша и сняг от контактното петно. Експсплоатационните характеристики достигат своя максимум и превъзходно поведение и се задържат на него след неголям пробег, при което разхода на гориво се намалява с 10%.
  •       Шарката на протектора на гумите Бриджстоун RD-713 се характеризира с неголеми блокове с неправилна форма, гарантират неспрекъснат контакт с пътя, отлично сцепление на сняг, лед и мокра настилка.
  • Дълбоките 3D ламели с вътрешни опори подобравят сцеплението на гумите на сняг и лед и осигуряват самопочистването на протектора.
  • Допълнителните метални корди и непрекъснатата метална корда осигуравят допълнителна стабилност и износоустойчивост на гумата.
  • Съвременен агресивен дизайн на протектора на гумата RD-713.      

В тази категория няма продукти.