Cooper ZEON LTZ

Cooper Zeon LTZ е разработена като хибрид между спортна и гума за всякакви терени. Агресивността на Cooper Zeon LTZ може да укроти всяка пътна настилка и осигури отлична езда и характеристики на управление.

Ключови характеристики:

  • Дизайн подходящ за всякакви настилки - Този модерен дизайн който е комбинация от широки странични канали и патентовани, функционални протекторни елементи за да осигури надеждна производителност върху всякакви терени. Оптимизираното разположение на протекторните елементи помага за равномерното износване на протектора и намаляване на шума при търкаляне на гумата.
  • Зона на блокчета с формата на езичета - Тази зона съдържа, назъбени "заключващи езичета" между протекторните елементи които подсилват протектора и подобряват сцеплението и доброто управление.
  • Променливо разположени раменни блокчета - Раменните блокчета са променливо разположени и отместени едно спрямо друго за подобрено сцепление на меки повърхности, кал и пясък.
  • Дълги ламели във формата на "двойно Z"  - Използването на ламели с формата на двойно "Z"- на всяко протекторно блокче помага за осигуряването на сериозно, надеждно сцепление при всякакви условия докато балансираната твърдост на протекторните елементи подобрява износването и стабилното управление при висока скорост.

Cooper_Discoverer_LTX_Характеристики_на_производителносттаХарактеристики на производителността

 

Here's how this tire performs in everyday driving.


В тази категория няма продукти.