60/100-14 30M Geomax MX31 F

Ширина на гумата: 60
Височина на гумата: 100
Диаметър на джантата: 14
Товарен индекс: 30
Скоростен индекс: M
Камерна/Безкамерна: Камерна гума
RunOnFlat технология: Не
Сезонност на гумата:
Произведено от:Dunlop
Срок за доставка: Неизвестен

Dunlop Geomax MX31

Царят на калта и пръста

Гумата Dunlop Geomax MX31, наследник на популярната D773, е проектирана да бъде най-добрата в това което прави. Тествана от Асоциацията на мотокросовите ездачи /AMA Motocross riders/ за да гарантира че може да се справи и с най-трудните кални и меки пътища. Ако вие сте маниаци на карането на меки и разкаляни терени тогава това е перфектната гума за вашия мотор. Патентования от Дънлоп изчистен дизайн на протектора и блокчета осигуряват на тази нова генерация гуми, възможността да копаят по дълбоко, да загребва на твърда почва, запазвайки вашите възможността за придвижване.
Инженерите на Dunlop гумите знаят, че сцеплението на гумата е царят на офф-роуд пътищата и поради тази причина са създали по-широк и по-отворен профил за повече "рязане" и по-лесно "плаване",  като същевременно чрез изчистения интелигентен дизайн на блокчетата осигурява на гумата по-добра устойчивост на наранявания.

Ключови ползи:

  • Чрез кръстосано разпределение на раменните блокчете  се постига по-голяма теглителна сила и сцепление
  • Блокчета базирани на по-голям радиус за увеличена издръжливост
  • Изчистения дизайн на блокчетата за подсилване протекторната твърдост и подобрени характеристики на меки и средно меки терени
  • Характерните вдлъбнатини на дизайна осигурява по-добър комфорт при езда.