120/70R17 58W GP Racer D209

Ширина на гумата: 120
Височина на гумата: 70
Диаметър на джантата: 17
Товарен индекс: 58
Скоростен индекс: W
Камерна/Безкамерна: Безкамерна гума
RunOnFlat технология: Не
Сезонност на гумата:
Произведено от:Dunlop
Срок за доставка: Неизвестен

GP Racer D209

Технологията, разработена от екипа на Dunlop Motorsport за  състезателните писти по целия свят е била предложена за използване и от обикновените мотористи които карат ежедневно по улиците. След един ден на здраво забавление и вълнение на пистата може да се успокоите, да отидете в къщи и да се радвате да карате с гуми с водещи за класа си характеристики на пътя.

Multithread (MT)  технологията позволява използването на по-мека каучукова смес на ръбовете на гумата като се осигури оптимално сцепление при максимално наклонен мотор. Шарката на протектора е подобна на пожъналата много шампионатни награди Sportmax GP гума и осигурява несравнимо сцепление на суха пътна настилка, кратко време за загряване на гумата до работна температура и превъзходна работа. Заедно с високоскоростна стабилност и точно управление от кормилото прави GP Racer D209 подходящ избор на гуми за много ентусиасти пътуващи с мотор всеки ден.
 
Основни предимства
  • С централни твърди блокчета оптимизирана за сцепление при рязко ускоряване и линейна стабилност
  • Предни гуми с двойно нарязани прекъсвачи и двупластов каркас  да дава линейна стабилност при управление
  • Минималния канал в рамото увеличава сцеплението  при максимален наклон при сухо
  • Оптимизирано Безшевна пояс (JLB) задната гума строителство намалява с висока скорост изкривяване, подпомагане стабилност при висока скорост и усвояване шок
  • За любителите на мотори каращи ежедневно по  пътищата Dunlop разработи D209 за приложение в екстремни условия, както и смятат, че това им дава увереност да се наслаждават на карането на мотора, независимо от времето.