Гуми Evergreen ES82

Летни гуми предназначени за SUV автомобили.

Оптимизиран високо скоростен протекторен дизайн на разположение за SUV, с отлична издръжливост и ниско ниво на шум предназначени за разнородни пътища.

Evergreen_ES82_Ключови_характеристикиКлючови характеристики:

■ Комфорт - Оптималната комбинация на широки надлъжни канали и специално проектирани блокове на протектора, балансираната структура  позволяват на гумата да има добри характеристики на павирани и черни пътища, като осигурява отлични спортни характеристики и комфрт на тези пътища.
■ Сигурност - Специалната каучукова смес и оптимизиран протекторен дизайн, позволяват отлични характеристики при различтни пътни условия, като осигуряват безопасно шофиране.

■ Отводняване - Широкитенадлъжни канали и множество малки канали, позволяват отличното поемане на водата, осигурявайки добро сцепление и характеристики на управление на мокри настилки.

■ Безшумност - Прецизен дизайн на блоковете и разстояните омежду тях и съответните ъгли на тяхното разположение, заедно с малките канали, помагат за ефективното намаляване на шума при търкаляне.

■ Управление - Свързаната структура на блокчетата от двете страни на гумата, подобряват страничната устойчивост на гумата, подобряват маневреността и ефективно изхвърлят камъчетата от протектора. Широкото централно ребро осигурява отличи характеристики на курсова стабилност.


В тази категория няма продукти.