285/45R19 111W TL AZENIS FK453CC XL

Ширина на гумата: 285
Височина на гумата: 45
Диаметър на джантата: 19
Товарен индекс: 111
Скоростен индекс: W
Камерна/Безкамерна: Безкамерна гума
RunOnFlat технология: Не
Сезонност на гумата:
Произведено от:Falken
Горивна ефективност:
Сцепление на мокро:
Шумност:
73 dB
Усилена гума:XL
Срок за доставка: 2 дни

329.00лв.AZENIS FK453

Високо технологична гума предназначена за пътя

     AZENIS FK453СС е последно поколение на флагманската лятна гума на Falken предназначена за съвременни кросовъри и SUV автомобили и се произвежда в широк диапазон от размери от 17" до 20" . Гумата  е особено подходяща за автомобили от високия клас. В допълнение, гумите FK453СС се характеризират с проложението на последна разработка на технологията за поглъщане на шума от гумата при нейното движение. Това позволява тихо и комфортно пътуване с нея. Обогатената със силика каучукова смес на гумата, позволява на шофьорите да се чувстват уверени както на сух така и на мокър път. Тези летни гуми се произвеждат в скоростни категоии W, Y и (Y). Конструкцията на гумата е подсилена със найлонов слой което подобрява стабилност при високи скорости.

     Отлично сцепление и задвижване благодарение на увеличената контактна площ. Абсолютен контрол на автомобила на всякакви пътища и при високи скорости. Каучуковата смес на протектора на гумата е взаимстван от състезателните гуми и е комбинация от карбон и полимери, което засилва спортния дух и намалява риска от аквапланинг.

Ключови характеристики на гумите:

AZENIS-FK453-TIRE-Key-Feature

  • АСИМЕТРИЧЕН ДИЗАЙН НА ПРОТЕКТОРА С ПРОМЕНЛИВА СТРУКТУРА НА БЛОКЧЕТАТА - притежава широки външни раменни блокчета, осигуряващи управлението на мокри и сухи настилки, като същевременно намаляват шума от гумата.
  • КАУЧУКОВА СМЕС ОБОГАТЕНА СЪС SILICA - проектирана и тествана за да е подходяща за Европейските пътища, новата каучукова смес осигуравя превъзходно задвижване и сцепление на мокри и сухи настилки.
  • ТРИ ШИРОКИ НАДЛЪЖНИ КАНАЛА - изхвърлят ефективно водата и подобряват устойчивостта на аквапланинг, за подобрено управление на мокро.
  • ТВЪРД КАРКАС-запазва профила на гумата и при екстремни условия на управление, подпомагайки стабилноста и управлението на гумата при виска скорост.