Всички гуми на едно място

Всички автомобилни гуми на едно място!!!

 Какво по-добро от това да намирате вашите гуми винаги на едно място, без да звъните по различни електронни магазини и доставчици? - Това вече можете да направите, като се свържете с нашите консултанти в електронния магазин gumitebg.com. Дори гумите да ги няма на склад в България, ние можем да Ви ги осигурим в рамките на две седмици /стига разбира се тези гуми да са все още в производство и вие да имате необходимото време да ги изчакате/. Най-добрите цени, които можете да намерите на пазара за гуми ви очакват.

 Обявените цени на автомобилни гуми при нас са крайни със ДДС и то само за гуми които реално можем да Ви доставим в обозрим срок. Цени на автомобилни гуми за хора които ценят парите си!

Без капаро! Без условности от типа, може би - ама надали! Поръчвате, потвърждаваме поръчката и плащате едва когато получите гумите си! След като се уверите, че това са вашите гуми!

Каталог Летни ГумиКаталог Зимни ГумиКаталог Всесезонни Гуми

 

какви гуми ще избереш за зимата

 


Новините от света на автомобилните гуми, през нашия поглед

Актуални новини от света на автомобилните гуми

купете гуми и на изплащане, чрез BNP ParibaКупете автомобилни гуми на изплащане онлайн

Можете да закупите вашите летни автомобилни гуми вече и на изплащане с JetCredit. При поръчката в начин на плащане изберете плащане на гумите с JetCredit.

Важно: При покупка на 1 гума, цената се увеличава с 10лв!!!

Нови модели зимни гуми предлагани от производителите за зимен сезон 2014-2015г

goodyear-ultragrip-9-new-tyre-for-2014Goodyear Ultragrip 9

Перфектния майстор за вашето зимно пътуване

 

Michelin-Alpin-5-New-Michelin-2014

Michelin Alpin 5

 Перфектната гума за "черните градски улици" непочиствани от сняг и лед в продължение на седмици

 

Зимна гума Matador MP 54 Sibir Snow M+S

Matador MP 54 Sibir Snow M+S

Ново поколение зимни гуми за автомобили от средния и компактния клас, за първи път се произвежда за зимен сезон 2014г

Новите тестове на зимни гуми за 2014 година вече са публикувани от ADAC, въпреки, че няма всички нови модели зимни гуми от 2014 година информацията може да бъде полезна. Повече информация тук

доставка на гуми

С много уговорки зимата бавно и безапелационно пристига.  И ако все още се чудите дали да сложите зимни гуми погледнете следния материал "Да сложим ли зимни гуми или да".  По-добре със зимни гуми отколкото с летни, а колко стари да бъдат те и абсолютно необходимо ли е да са от "вчера" отговор на този въпрос можете да откриете в една статия на немския автомобилен съюз /ADAC/ по този въпрос.

 Затова не се колебайте, сложете зимните гуми и се съобразявайте с пътните условия!

 Поръчки за гуми направени днес до 12:00 часа ще получите на следващия работен ден!  Така, че не се колайбайте поръчайте днес!

  "Зимни гуми" - мислите, че още е рано. Всичко което можем да ви доставим е пред вас, в нашия електронен магазин с обявени цени и срокове на доставка.

Здравейте, аз съм Даниел Йорданов от "Гумите БГ" ЕООД. Искам да благодаря на всички клиенти които ни се довериха при избора на гуми през 2014г. При нас вие получавате персонално обслужване и внимание. Гумите които ви предлагаме се намират тук в България и вие можете да ги получите в рамките на един работен ден /освен ако не са внос от Европейски складове за които е посочен срок на доставка 14 дни/.  Нашият онлайн магазин осигурява Вашия достъп до над 250000 зимни и летни гуми, за лекотоварни и леки автомобили, джипове и мотори. При нас няма: НЯМА. Стига гумите да се произвеждат все още.

 Това са нашите предимства - бързина, коректност и персонално обслужване. 

 

Новини