170/60R17 72W Sportmax QUALIFIER II

Ширина на гумата: 170
Височина на гумата: 60
Диаметър на джантата: 17
Товарен индекс: 72
Скоростен индекс: W
Камерна/Безкамерна: Безкамерна гума
RunOnFlat технология: Не
Сезонност на гумата:
Произведено от:Dunlop
Срок за доставка: Неизвестен

Dunlop Sportmax Qualifier II

         За истинските спортисти мотористи които трябва да имат доверие на своите гуми, независимо дали е мокро или сухо, гумата Qualifier II е най-доброто решение. Създадена за да помогне на взискателните състезатели да се справят с все по-бързите съвременните спортни мотори, гумата Qualifier II осигурява на съвременния моторист всички необходими характеристики без при това да се жервта надеждността и пробега на гумата.
         Като водеща технология, използвана в доминиращата в световния моторен спорт гума D211GP, гумата Qualifier II пренася MultiTread (MT) каучуковата смес в гумите за улицата, осигурявайки бързо загряване на гумата, отлично сцепление на сух и мокър път, без това да се отрази негативно върху пробега на гумата.
         Qualifier II използва технологията Carcass Tension Control System (CTCS), позволяваща специфични части от конструкцията на гумата, да бъдат еластични но с различна твърдост, което означава по-висока скорост в завоите което осигурява по-добро сцепление и по-голяма стабилност.

Key benefits

  • Технологията MultiTread (MT) за каучуковата смес дава възможност за бързото загряване на гумата, осигурява дълъг живот и повече сцепление както на сухо така и на мокро
  • CTCS за повишена стабилност при спиране и завиване
  • Уникалния протекторен дизайн осигурява по-голяма контатна площ с пътя, повишено сцепление и добра обратна връзка