225/60R17 99Q Grandtrek SJ6

Ширина на гумата: 225
Височина на гумата: 60
Диаметър на джантата: 17
Товарен индекс: 99
Скоростен индекс: Q
Камерна/Безкамерна: Безкамерна гума
RunOnFlat технология: Не
Сезонност на гумата:
Произведено от:Dunlop
Горивна ефективност:
Сцепление на мокро:
Шумност:
75 dB
Срок за доставка: 2 дни

316.00лв. Dunlop Grandtrek SJ6 – зимна гума за автомобили движещи се извън пътя 4х4 . При тази гума е използвана технологията  «Digityre-II». Това позволява да се създават гуми отличаващи се с уникални характеристики и експлоатационни качества. 

Специфичната форма и конструкция на гумата позволява равномерно да се разпредели товара върху протектора. Като следствие от това – гумите Dunlop Grandtrek SJ6 имат значително удължен срок на експлоатация. 
Благодарение на увеличената контактна зона на протектора с пътя се увеличава степента на сцепление на протектора с пътя. С гумите Dunlop Grandtrek SJ6 лесно се ускорява и спира както на сух така и на мокър, заледен или заснежени път. Подобреното сцепление се дължи на използването на силициево-въглеродни примеси в каучуковата смес.
Ламелите с оригиналната си структура ефективно изтласкват снега под протектора. Освен това , уникалната технология  «каучукови микрошипове» гарантират безопасността при движение и управление на автомобила на заледен път и в условията на силен снеговалеж.