195/65R16 104/102T E-Comm

Ширина на гумата: 195
Височина на гумата: 65
Диаметър на джантата: 16
Товарен индекс: 104/102
Скоростен индекс: T
Камерна/Безкамерна: Безкамерна гума
RunOnFlat технология: Не
Сезонност на гумата:
Произведено от:Marangoni
Горивна ефективност:
Сцепление на мокро:
Шумност:
71 dB
Срок за доставка: 2 дни

97.00лв.Marangoni Е-COMM

отговаря на съвременните потребности на лекотоварните превозни средства, осигурява икономия на гориво и дълъг пробег, комфорт и перфектно чувство за управление.


Може ли гуми, предназначени за търговски превозни средства да гарантират удоволствие от шофирането както гумите на модерните леки автомобили, като осигуряват изминаването на много километри? И може ли да бъдат щадящи  за околната среда в същото време? Това са въпроси на които инженерите на Марангони се стремят да отговорят с e-comm.
Проектиран с използване на e3 технологичната платформа, e-comm гарантира ограничено въздействие върху околната среда, намаляване на съпротивлението при търкаляне и съответно подобряване на ефективността на превозните средства и осигуряване на дълъг пробег.
Така отговаря на основните изисквания на хората, които карат професионално. Задълбочения анализ на качуковата смес и структурата са довели до производство на изключително балансиран продукт, който да гарантира напълно безопасно движение по повърхности с лошо сцепление, в аквапланинг условия, както и при спиране на мокро. Друго голямо предимство на Марангони e-comm е неговата лекота управление, най-вече при пълно натоварване. Марангони e-comm е "усещащ автомобила" продукт, разработен с протектор за шосейно шофиране, тип на протектора с компактни блокове и оптимизирана структура.
Тези характеристики правят шофирането модерните лекотоварни автомобили, изключително удобно, тихо, безопасно и динамично, с по-добро управление на мощноста и скоростта на тези превозни средства, които все повече се увеличават в днешно време.