235/50R17 96Y P 6000

Ширина на гумата: 235
Височина на гумата: 50
Диаметър на джантата: 17
Товарен индекс: 96
Скоростен индекс: Y
Камерна/Безкамерна: Безкамерна гума
RunOnFlat технология: Не
Сезонност на гумата:
Произведено от:Pirelli
Горивна ефективност:
Сцепление на мокро:
Шумност:
73 dB
Срок за доставка: Неизвестен

Pirelli P6000

     P6000 с напълно новаторски, прясно патентован дизайн на протектора - "нова вълна" , който включва почти непрекъснати, и поради това изключително стабилни блокчетата на протектора, започващи от центъра към раменете на гумата, разделени от елипсовидни канали за вода клиринг. Централен надлъжен канал разсичащ на две протектора. Това определя превъзходно поведение на мокри настилки като помага за подсушаване на пътя под гумата. Роден чрез CAD / CAM експерименти, този уникален дизайн на протектора съчетава стабилност на протектора с безопасност за мокър път, като същевременно минимизира шума при движение.
     С най-новото поколение смес на каучука базиран на силициев диоксид. Pirelli технолозите са решили проблема на смесване на силика и черен пълнител със синтетични полимери за предоставяне на изключителни ниско съпротивление при търкаляне и високо сцепление с мокри повърхности.
     В "невидими изобретение" на Pirelli, основата на P6000 е специално разработена за намаляване на теглото като се възползват от подобрените свойствата на новия протекторен дизайн и каучуковата смес. Намаляване на  масата на гумата, намалено съпротивление, повишена комфорт до 186 mph (300 км / ч) това е реализирано в един технологичен пакет.