Pirelli PZero Asimmetrico
     Това е първата система в света, която комбинира две гуми с различен протектор: с посока за предната ос и асиметрични на задната ос.
     Това решение е замислено за най-престижните спортни и луксозни автомобили.
     В зависимост от използването и вид на колата PZero система предвижда концепцията за използването на PZero Direzionale на предната ос и PZero Asimmetrico на задната ос, или PZero Asimmetrico на двете оси.
     Гумите с посока на предната ос служат за максимално изтласкване на водата под гумата. По този начин асиметричните гуми, монтирани върху задната ос стъпват върху подсушена повърхност.
     Резултатът е висока стабилност, а дори и при по-високи скорости, изключителни нива на сцепление на суха и мокра настилка и висока устойчивост на аквапланинг.
    Оригинална концепция "система", с участието на гуми с посока отпред и асиметрични задни. P Zero ™ System може да бъде комбинация от P Zero Direzionale ™ (отпред) и P Zero Asimmetrico ™ (отзад) или P Zero Asimmetrico ™ и на двете оси.
Характерни черти Предназначение Потребителски ползи
1 - P Zero Asimmetrico™: Три различни зони на протектора Стабилност на протектора и широк контакт с пътя Прецизно управление и контрол на пътя
2 - P Zero Direzionale™: Стреловиден дизайн с широки надлъжни канали Прецизно управление и бързо изхвърляне на водата Странична стабилност и безопасност при потенциални ситуации за аквапланинг
P Zero Asimmetrico™: Протекторни блокчета от външната част Странична стабилност  Странична стабилност
  Високи технологии на асиметричния контур Оптимизира контакта при висока скорост Ниско износване на протектора, намален шум и удължен пробег

Изображение Име на артикул Производител W H D LI SI+ ROF Сезонност Цена
235/50R17 96W P Zero Asymmetric

235/50R17 96W P Zero Asymmetric


Срок за доставка: 2 дни
Pirelli 235 50 17 96 W --- 322.00лв.