Pirelli P Zero Nero
     Асиметрична гума за тунинговани и от най-висок клас спортни автомобили: идеалният избор за индивидуализиране на вашия автомобил. Осигурява удоволствие от шофирането и висока производителност без компромис в комфорта.
     Предлага се в широка гама от размери, отговаряща не само на  естетиката на най-модерните градски автомобили, но и на нуждите на най-екстремните тунинг професионалисти, с размери до 23 ".
     Атрактивният дизайн на протектора е разработен за да предлага отлично сцепление и поведение на движение в завой, както и намаляване на риска от аквапланинг. Отлична управление, максимална спирачна ефективност и постоянна ефективност при движение с висока скорост това са пълните характеристиките на тази гума. Позволява движение на най-различни повърхности: от чакъл до кал, като  предлага впечатляващо сцепление.
      Ключови производители хомологирали гумите:
      Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat, Ford, Jaguar, Lancia, Mazda, Mercedes, Peugeot, Saab, Seat, Skoda
ХАРАКТЕРНИ ЧЕРТИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ
1 - Широки надлъжни ребра и асиметричен дизайн Повишена твърдост и стабилнос на гумат Бърза реакция при завиване и по-добро управление
  Високотехнологична профилна структура Равномерно разпределение на налягането върху целия отпечатък Достатъчно безопасно спиране на мокро и сухо дори и при високи скорости
Високо скоростна каучукова смес Намалена температурна чувствителност Постоянни показатели при висока скорост

Изображение Име на артикул Производител W H D LI SI+ ROF Сезонност Цена
205/50R16 87Y P Zero Nero

205/50R16 87Y P Zero Nero


Срок за доставка: 2 дни
Pirelli 205 50 16 87 Y --- 179.00лв.