Условия за ползване

Условия на продажба в електронния магазин Гумите БГ ЕООД.

Цени.

Всички цени на продукти предлагани чрез електронния магазин GUMITE („Сайта”) на Гумите БГ ЕООД, с адрес: гр. София , бул. „Ботевградско шосе” 275, ет. 2 са крайни продажни цени валидни само в момента в който е била заявена поръчката. Всички цени на продуктите са посочени в лева и включват ДДС. 

Потвърждение по телефон.

Всички поръчки са валидни след потвърждение по телефона от служител на Гумите БГ. Всички поръчки се обработват след изрично потвърждение по телефона. Поръчки за които не можем да се свържем с клиента по телефона не се обработват, а се изчаква свързване с клиента. 

Всички продукти, поръчани чрез Сайта, които в момента на заявяване на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес (в електронната заявка или по телефон) в сроковете посочени по-долу (Срок на доставка), които текат от получаването на изрично потвърждение на заявената чрез Сайта поръчка, предоставено от Вас по телефон, пред служител на Гумите БГ ЕООД.

След натискане на бутона „Завършете поръчката” в Сайта ще получите писмо с информация за Вашата поръчка по електронната поща, която сте попълнили. Трябва да очаквате и телефонно обаждане от служител на Гумите БГ ЕООД, в рамките на 24 часа от заявяване на поръчката, в работно време; от понеделник до петък, от 8:00 до 18:00 часа. С това обаждане ще бъдете още веднъж изрично информирани за крайната продажна цена на поръчания чрез Сайта продукт, включително за точната стойност на доставката, както и със сроковете на доставка и за наличността на продукта, с цел избягване на всякаква неяснота или заблуждение.

Само след изрично потвърждение на заявената чрез Сайта поръчка, предоставено от Вас по телефон, договорът за покупко-продажба на продукта се счита за сключен.

Отказ от заявена поръчка.

По време на телефонния разговор със служителя на Гумите БГ ЕООД, който се е свързал с Вас, можете да се откажете от заявената чрез Сайта поръчка, като ясно и изрично изразите това свое желание. Отказът може да бъде направен и преди получаване на обаждането за потвърждение, пред служител на Гумите БГ ЕООД на телефон: 02 / 9428095 или по електрона поща office@gumitebg.com

Срок на доставка.

При наличност на продукта към момента на заявяване на поръчката, доставката за територията на България ще бъде извършена в рамките на срока посочен под всеки един продукт, считано от получаването на изрично потвърждение от Ваша страна, по-посочения по-горе начин (Потвърждение по телефон). Доставката се извършва чрез куриер на посочен от Вас адрес. Не се предлага доставка до адреси извън територията на Република България.

Изчерпан продукт.

Възможно е продуктът, който сте заявили да е изчерпан към момента на заявяване на поръчката. В такъв случай Вие ще получите обаждане по телефон, най-късно до изтичането на следващия работен ден, с конкретна информация от служител на Гумите БГ ЕООД за евентуално необходимото удължаване на срока за доставка или ако продуктът е напълно изчерпан, с възможност веднага да се откаже от заявената поръчка.

Начин на плащане.

Заплащането на крайната продажна цена може да бъде извършено чрез наложен платеж (заплащане на куриера, доставил Вашата поръчка), с лизинг (разсрочено плащане) или с паричен превод по банков път (повече информация ще получите по телефона от нашите агенти)

Лизинг (разсрочено плащане) на продукти се предлага при следните условия:

На лица с постоянен трудов договор или:
майчинство от трудов договор – не социално
самоосигуряващо се лице (свободни професии – едноличен търговец, земеделски производител, адвокати, нотариус, лекар и др.)
пенсионер – по възраст и по болест
На лица с навършени 18 години
Допустим срок на разсрочено плащане от 3 до 36 месеца (в зависимост от поръчката)
Разсрочено плащане се предлага при поръчка на обща минимална стойност от 100 лева с ДДС.
Може да получите пълна информация по възможностите за разсрочено плащане по време на телефонния разговор със служителя на Гумите БГ ЕООД.

Отказ от покупка.

В случай, че не сте удовлетворени от доставените продукти, които сте закупили от нас чрез електронния ни магазин Топ Шоп, можете, без да посочвате конкретна причина, в срок от 14 календарни дни от получаването на доставката да се откажете от сключения договор и да върнете закупените продукти във вида (с количество или качество), в който са Ви били доставени и ние ще възстановим заплатената от Вас сума в срок не по-късно от 14 календарни дни от упражняването на това Ваше право. На възстановяване не подлежат допълнителните разходи във връзка с доставката на стоки, различна от стандартната, която предлага Гумите БГ ЕООД.

За да упражните правото си на отказ, можете да ни уведомите изрично за това по друг, удобен за Вас начин (например чрез писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща, телефон 02/9429085 и други.)

 

Необходимо е също така да ни представите/изпратите оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта. По Ваше нареждане, крайната продажна цена ще да Ви бъде възстановена по банков път по посочена от Вас сметка, с пощенски запис или в брой, в офиса на Гумите БГ ЕООД.

Не можете да упражните правото си на отказ в случай, че сте употребявали стоката или в случай, че сте разпечатали стоката и тя не може да бъде върната поради нарушен външен вид.

Не се приема отказ от продажбата и за стоки, които са доставени по поръчка от Европа, както и в останалите случаи по чл. 57 от ЗЗП.

Гумите БГ ЕООД не носи отговорност за предоставени от Вас невалидни или неправилно попълнени лични данни, адрес, номер на банков сметка и/или всякаква друга информация, предоставена чрез Сайта или пред служител на Гумите БГ ЕООД.

Доставка. 

Продуктите, които сте закупили чрез Сайта ще бъдат доставени чрез куриерска фирма на посочен от Вас адрес.

Получавате безплатна доставка със Спиди. Доставките със Еконт и D&D Expres и други куриери според ваше желание се заплащат според техните тарифи. 

При поръчка на 1 гума цената за доставка се увеличава с 5 лева.

При свързване с Вас по телефон и за извършване на доставката ще използваме данните за контакт, предоставени от Вас при заявяване на поръчката или по телефон.