Hankook, Optimo 4S одобрена като "Най-добра всесезонна гума"

07 ноември понеделник, 2011

Hankook, Optimo 4S одобрена като "Най-добра всесезонна гума" в теста за зимни гуми на списание  Auto Express

    Optimo 4S гуми гласувана за "Най-добра всесезонна гума" в теста за зимни гуми на Auto Express
    Идеална  алтернатива на зимни гуми за тези, които не искат да сменят гумите си всеки сезон.
Daventry, Великобритания, 20 октомври 2011 г. - Летните горещини вече са минало, и температурата драстично спадна, Всички автомобилисти трябва да се подготвят за големия зимани студове. За тези автомобилистите, които не желаят да си закупят отделен комплект от зимни гуми за техните превозни средства Hankook предлага изцяло всесезонна гума, Optimo 4S. Hankook Optimo 4S всесезонната  гума се доказа на последния тест на Auto Express за зимни гуми, тъй като тя е заела позиция номер едно като "Най-добра всесезонна гума".
              Auto Express тества гама от девет зимни и всесезонни гуми, поставени на изпитание в серия от предизвикателства на сняг, в мокри и сухи условия. Всесезонната гума на Hankook Optimo 4S бе приветствана като  'върха на всички сделки " от списание Auto Express, като тя бие зимните си съперници отлични спирачни характеристики на сухо и показва впечатляващо управление на пистата, особено в мокри и сухи тестове.
                Като цяло, гумата изследвания потвърдиха, че всесезонните гуми Optimo 4S осигуряват идеална алтернатива на зимни гуми с „относително малки компромиси в използването на зимни и летни  условия".
         "Ние оценяваме, че зимните гуми не са за всеки, следователно всесезонната гума Hankook Optimo 4S е идеалното решение за тези, които се нуждаят от удобството на гуми за всички сезони. Както сме се убедили от личен опит, напоследък сме изправени пред множество непредвидими сезонни крайности. За да се борят с тези крайности ние от Hankook сме горди да предложим серия от гуми, подходящи за всеки сезон", каза Тони Лий, изпълнителен директор на Hankook TyreUK Ltd .

Hankook Optimo 4S
Всесезонната гума  Hankook Optimo 4S успешно съчетава удобство и икономичност с изискванията за безопасност и комфорт. Тя е специално предназначена за малки и ежедневни превозни средства и се произвежда  в 31 размера, от 13 - 17 инча (серия от 70 до 45) и шрина на протектора от 155 - 235 мм (скоростен индеск T, H и V).

Технически характеристики на Hankook Optimo 4S

1. Подобрена производителност и управление на суха повърхност:
        - Увеличената твърдост на външните раменни блокове осигурява отлично управление


        - Надлъжното широко централно ребро увеличава стабилността

2. Подобрено управление през  зимата

            - Повишения  контакт с пътя в централната  част на гумата и плътността на ламелите подобрявт теглителната сила.
- Асиметричен модел с повече ламели на вътрешните раменни блокове увеличава ефективността на гумата на сняг.
3. Подобряване на мокър път и ефективността на използване на горивото
- Чрез прилагане на нова високо-дисперсионна Silica-смес,се подобрява сцеплението с мокри и заснежени повърхности и се увеличава максимално горивната ефективност 
4. Оптимална работа и продължителен живот:
- Благодарение на StiffnessContour Control Technology (SCCT) повишено напрежение на структурата на каркаса минимизира неговата деформация под въздействие на вътрешното налягане.
Публикувано от: Admin gumitebg.com