Maxxis разширява своята гама от гуми с висока производителност

15 януари сряда, 2014

Maxxis-Victra-Sport-VS01-high-performance-tires

Maxxis разширява своята гама от гуми с висока производителност

     Maxxis International засили своето портфолио висока производителност на гумите със стартирането на Victra Sport VS01. След анализ на безпрецедентното желание на хората да шофират с висока скорост, Maxxis са разработили най-новата си гума, за да отговорят на тези тези желания и за да се гарантира, че тя остава в челните редици на производителите на автомобилни гуми.
     Гумите са с подобрено сцепление благодарение на централното ребро, вградено в централната част на протектора, което е предназначено за подобряване на здравината на гумата и сцеплението, като същевременно осигурява изключително управление на суха и мокра настилка, при всякакви метеорологични условия. Отлично спортно управление при висока скорост и стабилност при шофиране, като осигурява на водачите изключителен контрол и маневреност. Подсилените раменни блокчета и оптимизираните напречни канали осигуряват изключително сцепление и прецизност при управление и имат за цел да се намали деформацията на блоковете при остри завои, подобряване управлението на мокра настилка и свеждане до минимум шансовете на аквапланинг.
     Цялата гама на Victra Sport VS01 идва с нова лятна асиметрична шарка, привлекателен външен вид, и предпазен борд на джантата. Използваните стоманени колани с висока якост и твърдост са гаранция за отлични спортни характеристики на различни терени и ефективно намалени шумови емисии, които осигуряват на водачите тишина и комфорт при шофиране.

Публикувано от: Даниел Йорданов