Емоционален филм на Бриджстон и Валентино Роси

28 юли понеделник, 2014

Bridgestone и Valentino Rossi представиха нов филмBridgestone и Valentino Rossi представиха нов филм

Bridgestone и състезателната легенда от мотоциклетния спорт Valentino Rossi наскоро се събраха в близост до дома на деветкратния световен шампион в Tavullia - Италия, за да си сътрудничат в създаването на един зашеметяващ промоционален филм с който да отпразнуват своето сътрудничесто.
Филмът показва как Bridgestone и Valentino съвместно, започват от о едно скромно начало, за да се превърнат в лидери в света на моторните спортове. Зрителите потеглят на едно драматично пътуване с двойката Bridgestone и Роси, в което чрез комбиниране на исторически и съвременни филмови кадри, излизат на преден план техните общи ценности и общи успехи.
Валентино Роси определено се забавлява в тази си роля, тъй като партнира със себе си на младини и демонстрира игрив характер, който му е помогнал да се превърне в световна звезда. В този филм красиво съчетани историческите етапи на израстване на Bridgestone от една малка фирма  до водещ световен производител на гуми и каучук, включително и честта да бъде официален доставчик на гуми за MotoGP .
Игралният филм който в рамките на деветдесет секунди съчетава динамични кадри, специални ефекти, 3D анимация и движещ саундтрак, повежда зрителите на едно емоционално пътуване. Късометражният филм може да се види в целия си блясък в www.bridgestoneclub46.eu

Публикувано от: Даниел Йорданов