Dunlop с награда за най-добра лятна гума за 2015 година

18 юни четвъртък, 2015

Dunlop-BluResponce-Award-for-Best-Summer-Tyre-2015

   Производителя на гуми Dunlop обяви, че тяхната гума Sport BluResponse е спечелила желаната продуктова награда на списание Auto Express за най-добра лятна гума на 2015г.
   Гумата, която се състезава срещу десет свои конкуренти в популярния размер 205/55R16, имаше най-добро цялостно представяне в тестовете както на суха така и на мокра настилка, спиране на суха и мокра настилка, завиване на мокро, аквапланинг на прав път и в завои, съпротивление при търкаляне и шум.
Наградата на списание Auto Express e част от добре известните тестове на списанието които се радват на силната подкрепа на своите читатели, и са важна част от съдържанието на списанието от 1995 г. 
    Продуктовите награди на списанието са едно одобрение и похвала за най-добрите изпитвани продукти през предходните 12 месеца. Това от своя страна помага за насочване на потребителите да направят най-добрите покупки за своите автомобили. 
    Въведена в производсто през 2013 г., гумата на Dunlop Sport BluResponse беше
призвана да отговори на изистванията на нововъведените от ЕС етикети за гуми, без да допуска компромис по отношение на някоя от останалите 50 тествани критерии, за да се осигури най-доброто поведение на гумите, като е постигнала челни класации в шест водещи независими тестове на гуми от престижни автомобилни медии в цяла Европа само за 2015г.
    Кейт Рок, потребителски и продуктов PR мениджър на концерна Goodyear Dunlop заявява: "Ние сме развълнувани, че Dunlop има такова добро представяне в тестовете на Auto Express през 2015 и печели продуктовата награда за най-добра лятна гума. Ние оценяваме високата стойност на тези оценки от такива влиятелни списания като Auto Express. И тестването на този популярен размер гуми в по-широк набор от тестове, отколкото тези на етикета на гумите е доказателството, че при постигането на високите показатели от етикетите, не се правят компромиси с други важни критерии за поведение на гумите."
Публикувано от: Даниел Йорданов