Всесезонната гума на Гудиар 4Season второ поколение

10 декември четвъртък, 2015

Гудиар обявиха, че всички модели автомобили на Форд ще бъдат предлагани с опционално заводски монтирани гуми от новия модел всесезонна гума на Гудиар - Vector 4Seasons Gen-2.

Всички нови модели на Форда, Focus, C-Max, Galaxy и Smax както и настоящия модел Fiesta, ще излизат от завода с опционално монтирани Vector 4Seasons ген, който осигурява добри резултати за спиране на мокро, сняг и лед, доказани в независими TÜV тестове. Тези гуми са полезни за използване в климатичните условия характерни за цяла Европа.

Тъй като Goodyear стартира производството на Vector 4Seasons Gen-2 през лятото на настоящата 2015г, впечатляващо е, че гумата зае първо място в класацията на теста на Аuto Bild за всесезонни гуми за 2015г. Всесезонната гума на Гудиар демонстрира "образцова" производителност и се класира преди такива конкурентни продукти като Michelin CrossClimate.

Новата Всесезонна гума на Гудиар получава оценка "препоръчителна" и във теста на всезонни гуми за 2015 г. на списание  Auto Express. 

Ник Харлей, управляващ директор на департамента "Гуми за оригинално оборудване" в Goodyear казва "Имаме удоволствието да продължим нашата положителна връзка с Ford по отношение на нашия портфейл всесезонни гуми. Всесезонните гуми стават все по-популярни в Европа вследстие на очевидно променящия се климат на стария континент. Гудиар създаде сегмента 4Season преди повече от 30 години, и последователно разработва и обноввява този продукт през цялото това време. Нашите последните успехи в тестовете за всесезонни гуми на списанията Auto Bild Auto Express показват, че вследствие на нашите обширни познания за този сегмент продукти отново произвеждаме един водещ продукт с изключителни характеристики.
 

По материали на Tyre Trade News

Публикувано от: Даниел Йорданов