С новите зимни гуми на Авон - готови за зимата

10 септември събота, 2016

new-winter-tyres-from-AvonПроизводителите на автомобилни гуми Avon стартираха производството на две нови зимни гуми WV7 и WT7, разработени специално за зимен сезон 2016г за да осигурят допълнително спокойствие на шофьорите през зимните месеци

Зимната гума Avon WV7 е с повишена плътност на грайфера което подобрява сцеплението при сняг, лед, киша и мокри пътни настилки. Предлага се в размери от 15 до 18-цола, и са предназначени за повечето популярени спортни автомобили, и са на разположение в скоростни категории Н и V. Протектора се характеризира с посока на протектора напред по посоката на движение и  V- блокчета за подобряване на спирането, а централното ребро служи за подобрено сцепление при потегляне. Зимната гума Avon WV7има маркировка за експлоатация при тежки зимни условия - "три планински върха със снежинка".

nova-zimnz-guma-Avon-WT7

Другата зимна гума на Avon WT7 е първокласна зимна гума която е тествана в планински зимни условия. Предлага се в широк диапазон размери от 13 до 16-цола, за да може да се използва от най-масовите автомобили. Тази гума също има маркировка за използмане при тежки зимни условия и се произмежда със скоростен индекс T.  Въпреки високите температури на които сме свидетели през лятото през зимата нещата се променят бързо и за да се гарантира вашата безопасност трябва навреме да помислите за зимата. 
 
"Това е вълнуваща година за производителите на гуми Avon гуми, от гледна точка на разработването на продукти и в резултат на нови разработки  на гумите и за лятото и за зимата. За летния сезон Avon предложиха нови летни гуми ZV7 и ZX7 които бяха пуснати в производство през април, а сега със стартирането на  WV7 и WT7 предлагани на пазара, Авон предлагат изцяло нова производствена гама на своите клиенти. 
За собствениците на лекотоварни автомобили AVON произвежда и зимната гума за микробуси  WM Van. Тя е предназначена да осигури отлично сцепление при всякакви зимни условия, осигурявано от специалната формула на каучуковата смес и високо съдържанието на силициев диоксид в нея. Гумата е на разположение в широк диапазон от размера така, че да бъде на разполжение за всички популярни микробуси и ванове.
Публикувано от: Даниел Йорданов