Гумите на Hankook присъстваха на панаира в Есен Германия

09 декември петък, 2011

       В гр.Есен/Германия/ на 25 ноември 2011 г. на традиционното изложение - Hankook представи тенденциите в развитието на автомобилните гуми решения както и една вълнуваща поредица от събития на тазгодишното автомобилно изложение в Есен, което се проведе от 25 ноември до 4 декември 2011. В зала 10, щанд. 501, Ханкок който е един от големите производители на гуми, и редовен партньор на изложението в град Есен, показаха най-новата, технологично подплатена версия на своята суперскоростна гума Ventus S1 Evo², както и едно проучване върху гумите за генерирането на по-голяма притискателна сила чрез което се постига за по-висока производителност. Този прототип на име Ventus Aero има специални крилца на страниците, които не само придават на гумата стилен външен вид, но също така подобряват нейната ефективност.
         В първия ден на автомобилното изложение беше показана тунингована с съдействието на Ханкок полицейска кола. Става дума за Audi R8 GTR.Автомобилът е оборудван с V10 двигател, който генерира 620 к.с., за сметка на серийните 525 к.с. Освен това R8 GTR е и със 100 килограма по-лек от стандартния R8 с V10 двигател. Патрулката Audi R8 GTR ускорява от 0 до 100 км/час само за 3.2 секунди, което прави задачата на престъпниците да избягат почти невъзможна. Ускорението от място до 200 км/час пък отнема едва 9.9 секунди, а максималната скорост на движение достига 325 км/час.
          В допълнение посетителите видяха много други вълнуващи събития на щанда на Hankook. Като партньор на тазгодишния германски футболен шампион Борусия Дортмунд, Щанда на Ханкок за автомобилни гуми на изложението беше домакин на някои от звездите на клуба на 27 ноември. По време на това гостуване звездите дадоха автографи върху стотина футболни топки, които бяха раздадени на посетителите на щанда на Ханкок.
         Участието на Ханкок в моторните спортове също беше една характерна черта на щанда в Есен.Hankook, като изключителен доставчик на гуми за най-популярните в света серии за туристически автомобили DTM от началото на 2011г. е много доволен от завършилия неотдавна, изключително успешен първи сезон в тези състезания. Производителите на автомобили Audi и Mercedes, разчитат на технологично ноу-хау и опит на R&D производителите на гуми за DTM. BMW ще се присъедини към серията DTM от 2012г. 

По материали на Ханкок

Публикувано от: Administrator