Търговски филиал на производителя на гуми Ханкок в Полша

14 декември сряда, 2011

Hankook разширява пазарното си присъствие в Европа: Нов филиал в Полша
Присъствие в Полша, в съответствие с нарастващото търсене на гумите Hankook на европейските пазари 

Офис във Варшава за по-тясна близост до клиентите

 
gumi Hankook

   Hankook Tire обяви създаването на допълнителен филиал в Европа. Открит е полския клон на компанията във Варшава което е в съответствие с нарастващото търсене на гуми Hankook на европейските пазари.

      "Благодарение на нашия нов филиал в Полша, ние сега ще можем да осигурим пълно обслужване на нашите партньори и клиенти в 6-тия по големина пазар на гуми в Европейския съюз. Това е свързано със стратегията на Hankook, на осигуряване на затворен пазар в близост до клиента, за осигуряване на оптимални решения за доставката на гуми, разработени и произведени с използването на най-новите иновативни технологии, за задоволяване на регионални изисквания и нужди". Обяснява Хии-Сe Ан, заместник президент на Маркетинг & Продажби в гуми Hankook за Европа. "Директно присъствие на тези пазари също така осигурява възможност за по-целенасочена подкрепа на нашите местни партньори. Затова сме доволни, че за директор на борда на нашия нов филиал е назначен Jeong-Seung Ham. Той е опитен управляващ директор, който вече има доказан опит на европейските пазари в недалечно минало на унгарската фабрика за производство на гуми Ханкоок".

     "С нашия нов офис във Варшава, сега ние имаме пряко представителство в Полша и по този начин имаме възможност да работим в по-тясно сътрудничество с нашите местни клиенти и партньори. Въпреки че Полша е изключително конкурентен пазар на автомобилни гуми, Hankook вече вижда нарастналото  търсене на нашите високо качествени гуми и сме уверени, че ще бъдем в състояние непрекъснато да увеличаваме нашия дял в продажбите на автомобилни гуми" - добавя Jeong-Seung Ham, изпълнителен директор на филиала за продажба на гуми Hankook в Полша.

     Отдела управление на продажбите във филиала в Полша ще бъде оглавен от Анджей Стелмах. За следващите месеци Hankook има планове за по-нататъшно разширяване на филиала във Варшава.

по материали на Ханкок

Публикувано от: Администратор