Производителя на гуми Ханкок -ретроспекция на 2011г.

22 декември четвъртък, 2011

Гумите на Ханкок - поглед към изминалата 2011г.

В своя редовен бюлетин Ханкок правят една ретроспекция на дейността на фирмата през изминалата 2011г. в която отчитат своите постижения. 

За Ханкок това е една бурна година която започва със един важен момент в тяхната история. През януари 2011г Ханкок сключват партньорски договор с ДТМ /германския туристически шампионат/ за доставка на автомобилни гуми за AUDI и Mercedes. И сега тази първа година на участие на техните гуми в този шампионат завършва много успешно за Ханкок. Те се гордеят, че през изминалия сезон за всичките 10 състезания няма нито едно произшествие по вина на техните гумит. От Ханкок очакват с нетърпение 2012г. когато техните сликови гуми ще подсилят представянето на новите модели на BMW за ДТМ. 

      

    През 2011г. Ханкок представиха не само своите състезателни гуми по пистите на Европа, но също така успяха да въведат едни нови технологични зимни гуми с възможност за поставяне на шипове за стандартните пътища и автомобили, които са изработени по новите Европейски стандарти за обозначение на гумите.

       Освен това в областта на оргиналната екипировка Ханкок успя да постигне голяма победа: автомобилите Мини на BMW груп и BMW 1 Series се оборудват фабрично с гуми Hankook Ventus Prime 2

       Всички тези успехи доказват, че Ханкок като производител на автомобилни гуми продължава да следва своята стратегия за устойчив растеж в течение на последните дванадесет месеца.  Положени са основите на 7-мия завод за гуми на Ханкок в Индонезия и е започната втората фаза на разширяване на Европейската производствена база: около 2000 работника на ден произвеждат до 34000 автомобилни гуми за леки автомобили, SUV и лекотоварни автомобили в различни размери за европейския пазар. Съвсем наскоро е слязла от конвейра 25 милионната гума на Ханкок "произведена в Европа".

              В допълнение на всичко казано дотук през 2011г беше честван 70 годишния юбилей на фирмата и верни на своето мото "Шофирането е емоция" Ханкок ще продължават да разширяват все повече своите продажба на гуми в Европа с цел засилване на присъствието на марката, като все повече ще оказва подкрепа на своите партньори. 

В навечерието на 2012г. фирмата благодари на всички свои клиенти които са се доверили на марката Ханкок и пожелава Весела коледа и успешна Нова година.

       

По материали на Ханкок

Публикувано от: Даниел Йорданов