Гуми Марангони с новия Range Rover Evoque

29 декември четвъртък, 2011

gumi Marangoni
   Marangoni Evoque HFI-R: новия шоу автомобил на Марангони за новата 2012 г. оборудван с гумИ "M-Power EvoRed".
Производителите на автомобилни гуми Marangoni за пета поредна година са избрали да представята своята продукция от гуми по този начин. Така от Марангони се опитват да насочат вниманието на обществото върху научните изследвания, опазването на околната среда и спорт чрез шоу автомобил, в случая това е новият Range Rover Evoque, който в момента е един от най-големите хитове на автомобилния пазар.
    В резултат всичко това този проект е наречен Marangoni Evoque HFI-R, съвкупност от елегантност, мода и спорт. Но това не е всичко. 
    Marangoni Evoque HFI-R е автомобил с двулитров бензинов турбо двигател, настроен да осигури 300bhp, който за да намали значително разхода на гориво и вредните емисии, използва иновативна технология за работа с гориво комбинция на водород и природен газ. HFI (Хибридно впръскване на горивото), системите могат да работят както със водород и природен газ, смесени в различни проценти, така и само с природен газ. Това наистина е "екологично" и "икономично" решение, тъй като тези горива не замърсяват природата и са лесни за доставка.
    Специално за Evoque HFI-R, Marangoni са разработили гумата "M-Power EvoRed", специалена серия от 20" гуми с рубинено червен цвят. В тази експериментална версия, използваните съединения се отличават с високо съдържание на силициев диоксид, които със другите съвременни компоненти, свеждат до минимум съпротивлението при търкаляне и следователно разхода на гориво. Специалните гуми "M-Power EvoRed" са разработени с използване на същата платформа на Marangoni както за гумите от гамата M-Power.

По материали на Марангони

Публикувано от: Администратор