Нови гуми EcoControl HP от Фулда специално за лято 2012

23 януари понеделник, 2012

    Специално за новия летен сезон Фулда пускат нови летни гуми EcoControl HP. 

     Тези гуми са добро решение за средния и високия клас леки автомобили. 

Новата лятна гума на Фулда EcoControl HP
     Гумите са преминали тестове в независимата лаборатория на TUV SUD Automotive и са показали отлични характеристики. Особеното за отбелязване при тези автомобилни гуми е: много добрата ефективност при спиране на сухи и мокри настилки и намаленото съпротивление при търкаляне.
      От Фулда препоръчват тези гуми за райони характеризиращи се със променлив климат-където често се сменят дъждовно и сухо време. При такива условия гумите се отличават с много комфортно и удобно пътуване.
      Тези гуми Фулда са разработили специално за шофьори, които отделят голямо внимание на надеждното управление на автомобила на пътя и икономичния разход на гориво.
      Шарката на протектора на тези гуми представлява ребра с широки канали в раменната част на гумите и непрекъснати ребра в централната част на протектора които осигуряват подобрено сцепление с пътната настилка по време наспиране. Новите гуми осигуряват 9% по къс спирачен път 
      За увеличеното сцепление на на гумите с мократа пътната настилка спомагат силициевия диоксид който е включен в каучуковата смес, а също така и множеството канала  "AquaFlow", които поемат водата в гумата и след това я разпръскват настрани.          
      Прорезните каналчета и ръбчета на протектора поемат водата от контактното петно и я изхвърлят настрани от гумите. Тази комбинация между технологии и смеси довежда до 9% по-къс спирачен път на мокро.
     Структурата на гумите EcoControl HP е съставена от полимерни наносмеси, които свързват всичките компоненти на каучуковата смес в пореста структура на микроскопично ниво. С помоща на наносмесите се подобрява сцеплението на гумата, нейната безопасност и икономичност. Многоребренния протектор спомага за равномерното износване и подобрява ходовите характеристики на гумата.

По материали от чуждестранната преса.

Публикувано от: Администратор