Нови модели летни гуми от Ханкок

26 януари четвъртък, 2012

Нови модели летни гуми от Ханкок

Гуми Ventus S1 evo2 K117 

Гуми Ventus S1 evo2 K117 - нов модел летни гуми за сезона 2012

     Това е нов модел летни гуми разработени от Ханкок за сезон лято 2012г. Това са гуми за леки автомобили от висок клас движещи се с висока скорост. Дизайна на гумите е много привлекателен и радва окото. Този красив дизайн е получен чрез съчетаването на прави линии и геометрични фигури и той се явява като отражение на последните тенденции в автомобилострое-нето и по-точно в автомобилния дизайн. 

      Освен върху дизайна от Ханкок са наблегнали и на всички характерни параметри касаещи безопасността на пътуване и комфорта на возене с тези гуми. 

      Оптималното разположение на надлъжните канали на протектора, както и подходящия наклон на страничните канали в рамото на протектора на гумата води до подобряване на стабилността и твърдостта на гумата и добро поведение както на сух така и на мокър път.

     Използването на 3-D блокове на протектора и другите елементи на дизайна водят до максимално добри резултати при спиране.

Летни гуми Ventus PRIME2 K115

Летни гуми Ханкок Ventus Prime2 - отлични на мокри настилки и комфортно пътуване

Летните гуми на Ханкок  Ventus Prime2 K115 са предназначени за леки автомобили от среден и висок клас.

      Тези гуми са високотехнологичен продукт при разработката на който са използвани елементи от биониката. В случая с К115 в дизайна на протектора на гумата са включени елементи с формата на зъб на ягуар с цел осигуряване на максимално сцепление на гумите с пътната настилка.

      При разработката на тези летни гуми е наблегнато върху подобряване поведените на гумата върху мокри настилки и минимизиране на шума предизвикан от контакта на гумата с пътната настила при движение на автомобила.

Ханкок Ventus Prime2 с технология "Grip Tech" за отпимално представяне
Публикувано от: Даниел Йорданов