Дебют на нов сайт на Dunlop за гуми за мотори и моторни спортове

19 март понеделник, 2012

     Само преди няколко дни Дънлоп обявиха дебюта  насвоя изцяло обновен сайт dunlopmotorcycle.com който е разработен специално за американския пазар, новият сайт е на живо в момента, и е проектирана с много функции, които правят новия сайт приятна онлайн спирка за състезатели и любители. Абсолютно новото съдържание на този сайт включва вътрешна информация за състезания както мнения и новини, технологична информация за гуми за мотори, видео, съвети, грижи и поддръжка, пълноценно и лесно за използване ръководство за монтиране на гумите и както и специален каталог на гуми за мотори, специален раздел за Dunlop интерактивно списание за свободен download, плюс галерия от безплатни за сваляне тапет изображения, включващи състезателни мотори, обичаи и др.
     Вижте dunlopmotorcycle.com и да споделите със създателите и приятелите си какво мислите за този нов вълнуващ сайт на Dunlop.

За Dunlop

     Dunlop е най-големият доставчик на гуми за оригинално оборудване и резервни гуми за мотоциклети в САЩ и единственият производител на мотоциклетни гуми в Северна Америка. С северноамериканското си представителство  в Бъфало, Ню Йорк, Dunlop произвежда и продава висококачествени гуми в САЩ от 1923 година.

по материали на Дънлоп

Публикувано от: Даниел Йорданов