Фолксфаген с гуми Бриджстоун

27 юли петък, 2012

 

Фолксфаген с гуми на Бриджстоун
     Volkswagen са избрали гумите с ниско съпротивление при търкаляне на Bridgestone -  Ecopia EP25, като стандартно оборудване за своя нов градски автомобил "UP".
     Volkswagen показа своя автомобил "UP" в А-сегмента на автомобилното изложение във Франкфурт през септември 2011. Bridgestone започна доставка на  гумите Ecopia  EP25 в размери 165/70R14 81T и 175/65R14 82T през ноември 2011 г. за моделите на  "UP", продавани в страни от ЕС и останалата част от света. Модела "Blue motion" на "UP" ще бъдe оборудван с гуми 175/65R14 82T. 
 Гумите Ecopia EP25 са проектирани специално за да осигурят на новото поколение градски автомобили повишена горивна ефективност. Bridgestone се гордеят с това, че от най-големия автомобилен производител в Европа са избрали EP25 за своя автомобил  "UP".   Същите размери на гумите Ecopia EP25 ще бъдат стандартно монтирани и на новата Skoda Citigo, базирана на платформата на "UP".
     Дизайна на гумите EP25 Ecopia, разполага с патентованата от Бриджстоун технология на смесване, която понижава съпротивлението при търкаляне на гумата, което води до понижаване консумацията на гориво, без да се прави компромис с с другите качества на гумата, като безопасност на мокро.
     Bridgestone са разработили широка гама от Ecopia гуми за пътнически автомобили и микробуси, като броя на клиентите които ще ги използват за оргинално вграждане в своите автомобили все повече нараства.
гуми Bridgestone ECOPIA EP25
по материали на пресцентъра на Бриджстоун
Публикувано от: Administrator