Гумите Hankook и ралито SuperStars World отново в Монца

10 май петък, 2013

Hankook и ралито SuperStar World отново на пистата в Монца: Въпреки студеното време зрителите наблюдаваха един разгорещен старт на тазгодишното издание на ралито

Hankook tyres in Monza      Гумите Ханкок и ралито SuperSatrs World се завърнаха отново на пистата в Монца на 6 и 7 април, за откриването на новия състезателен сезон.  Състезателните гуми Hankook Ventus доказаха своята ефективност на студената северно италианска писта. Гумите показаха сцепление и последователност в трудните студени и мокри условия на пистата, като осигуриха един едно горещо и оспорвано състезание в старта на тазгодишното рали. 
Много нашумелите състезатели като бившия шампион от Формула 1 Витантонио Луиджи и бившия шампион от Superstars Томас Биаджи изнесоха едно грандиозно шоу на състезателните гуми Hankook Ventus като събраха аплодисментите на 31 хиляди зрители.
Hankook_Tyres_Ventus
     След неоспоримата и категорична победа във второто състезание на Superstars, бившия Superstars шампион Томас Биаджи (Отбор Mercedes-AMG Romeo Ferraris / Mercedes C63 AMG) - за когото гумите Hankook не са непознати и който се състезава с нова кола  през този сезон - обяснява: "С по-мощен двигател с голям въртящ момент аз наистина оценявам последователното поведение  на гумите, дори много по-добре усещам тяхните предимства! "
     С оглед на трудните и взискателни условия на пистата претендeнта Макс Пиджоли от (Swiss Team / Maserati GT MC3) подчертава, надеждната работа на гумите: "Днес бяхме подложени на изключително разнообразни и трудни състезателни условия. Студа и мократа писта направи трудно за всеки от нас да доведе гумите до тяхната оптимална работна температура, но въпреки всичко бях доволен да видя, че гумите работят толкова добре, дори и при такива опасни условия. "
 
     Състезателните гуми Hankook Ventus са разработени, тествани и настроени така че да се усети вълнението от състезанието, предоставяйки висока производителност дори и при най-тежки условия. Те съчетават постоянство, перфектна работа, надеждност и максимална безопасност, осигуряване на оптимален контакт на гумата с пътя при завой, сцепление и издръжливост - това са качества които увеличават силните усещания и в двата типа състезания на SWR. Пистовите гуми Hankook Ventus се произваждат в две модификации - сликови (F200) и за дъжд (Z207) като се предлагат за Superstar и GT Sprint сериите.
 
По материали на пресцентъра на Ханкок
Публикувано от: Даниел Йорданов