Удължен е договора на Ханкок като официален доставчик на гуми за

13 май понеделник, 2013

DTM предсрочно удължиха договора на Ханкок за Официален доставчик на гуми 

   

 Ханкок продължават да бъдат официален доставчик на гуми за DTM. Световно известното състезание на туристически автомобили базирано в Европа, ще продължава да разчита на гумите Ханкок Ventus в продължение на следващите 3 години, считано от 2014г. като се базира на това, че компанията произвеждаща най-високо технологичните гуми. Първоначалното партньорство потвърждава високото качество на гумите и фирмата Ханкок като производител на висококачествени гуми и чрез включването на всички допълнителни спецификации на гумите за 2013г което потвърждава технологическото превъзходство на Ханкок като производител на гуми.

     "Добри и стабилни правила, професионализъм, опитното и надеждно управление, винаги са били в основата на успешните състезания в моторните спортовел" - казва Хюин Бум Чо - президент и главен маркетинг директора на Ханкок. DTM са едни от най-популярните и добре организирани рали състезания и като такива, осигуряват една добра платформа за добро представяне на съвременната и високотехнологич гума на Ханкок още от началните ангажименти. Поради тази причина, ранното продължаване на договора никога не е предизвиквало съмнения." 

     От другата страна Ханс Уърнър Офрехт, председател на Управителния съвет на DTM, казва " Първите две години на нашето сътрудничество с Ханкок ни убеди във високото технологично ниво на гумите които Ханкок ни предоставят за нашите състезания. Поради тази причина искаме да продължим успешното сътрудничество и след 2013г, затова ранното подновяване на договора е напълно логично."

     В допълнение към гумите които са доставяни за DTM до момента, след 2013 г. ще бъдат достявяни и опционални пистови гуми. С въвеждането на новите правила се очаква да бъдат добавени допълнителни емоции в DTM състезанията. DTM пилотите ще карат, както с изключително надеждните и познати гуми Ханкок Ventus, които са базови гуми в моторните спортове, така и с напълно новите с изключително сцепление опционални гуми Ventus, които във всяко състезание ще дават допълнително разнообразие в стратегията на надпреварата и ще допринасят за едно по-вълнуващо и напрегнато състезание.

Информацията е по материали на пресцентъра на Ханкок

Публикувано от: Даниел Йорданов