ХАНКОК и SUPERSTAR WORLD ще настъпят газта на пистата в Словакия

07 юни петък, 2013

Пистата Словакия ринг, очаква през този уикенд /8-9 юни/, сериите Superstar World и Ханкоок

Hankook, tures, gumi, Hankook tires и Superstar World се подготвят за едно изпълнено с адреналин състезание, което ще се проведе този уикенд на пистата в Словакия. На 8 и 9 юни спортните състезателни гуми Ventus ще покажат своите възможности в едно впечатляващо състезание, с високомощни туристически автомобили, задвижвани от двигатели с над 500 конски сили, които ще се наредят на стартовата линия, на високоскоростната писта в близост до Братислава. 
     Изисканото съчетание от бързи завои, скокове и високоскоростни прави ще бъде едно огромно предизвикателство, както към пилотите, така и към техните автомобили и гуми, и ще бъде предпоставка за едно вълнуващо състезание.
     Гумите на Hankook са определени да осигурят много емоции и да превърнат този трети кръг на SUPERSTAR WORLD в едно оспорвано, и вълнуващо състезание през този уикенд. 
Hankook_tyres_and_Superstar_word
     Дългата 5.9 км. писта Slovakiaring, изградена през 2009г, ще осигури едни перфектни условия на пилотите от SUPERSTARS и GT SPRINT INTERNATIONAL сериите, както и високоскоростните състезателни гуми на Ханкок - Ventus Race. 
      Пистата, която е включена в сериите за първи път през настоящата година, осигурява многобройни и бързи завои, скокове, шикани и бордюри. Спортните фенове могат да очакват една истинска спортна битка, през този уикенд на най-добрите пилоти, които ще натискат яко педала на газта, на тази технична писта.
Публикувано от: Даниел Йорданов