Пирели оборудва новия дизайнерски автомобил на СТУДИО ТОРИНО

11 юни вторник, 2013

ПИРЕЛИ ще екипират лимитираната серия на новия автомобил на STUDIOTORINO - "MONCENISIO"

The-most-spectacular-Alpine-passes-in-Piemonte
   Името на автомобила е вдъхновено от името на един от най-зрелищните алпийски проходи в областа Пиемонт, северна Италия. С височина от 2083 метра, този проход се намира само на един час път от Торино и свързва Италия с Франция. Този проход е известен не само с историческото рали "Susa-Moncenisio", което е признато за първото  планинско състезание в света, но и с наситения син цвят на езерото, цвят който е вдъхновение и за “Moncenisio“
Pirelli-tyres-for-Moncenisio   Производителят на автомобилни гуми - Пирели - който от дълги години работи с дизайнерите на поръчкови автомобили, ще оборудва с гуми най-новия автомобил на StudioTorino: ограниченото издание Moncenisio, разработено на базата на Porsche Cayman S.
     Този нов прекрасен спортен автомобил ще бъде на разположение на ценителите на спортни автомобили в началото на месец ноември 2013г и ще бъде оборудван с Pirelli PZero в размер - 235/35R20 предни и 265/35R20 задни гуми.
 Гумите на Пирели, ориентирани изключително към високомощните спортни автомобили, ще бъдат едно изключително допълнение, към спортните характеристиките на автомобила и ще допълват неговите качества за безопасност.
    Новият автомобил ще бъде произвеждан в 20 различни варианта и ще може да бъде изработван така, че да отговаря на индивидуалните изисквания на всеки отделен клиент.
Pirelli-Pzero-tyres-for-LIMITED-EDITION-THE-MONCENISIO

По информация на пресцентъра на Пирели

Публикувано от: Даниел Йорданов