Разширяване дела на Ханкок в пазара на гуми оргинално вграждане

10 септември вторник, 2013

Hankook като производител на автомобилни гуми е избран като доставчик на гуми за оргинално вграждане за новия Mercedes-Benz S-Classа на Daimler AG   

     Производителя на автомобилни гуми Hankook продължава да разширява своето портфолио от гуми за първоначално вграждане в автомобили от премиум сегмента . Още от самото появяване на пазара на новите  свръхвисоко производителни гуми Hankook Ventus Prime², производителя ще ги осигури за първонално вграждане в новия водещ модел на Mercedes- Benz. Развитието на новите автомобилни гуми се фокусира не само върху характеристики като сцепление с мокри повърхности и комфорт на шофиране, но и върху техните екологичните характеристики, като намаляване на шумовите емисии и ниско съпротивление при търкаляне.
     Според информация предоставена от европейската централа на Ханкок Даймлер Бенц АД са избрали гумите на Ханкок, като гуми за първоначално вграждане в техния нов автомобил Мерцедес Бенц S-класа. Още при самото пускане на пазара новия луксозен седан, ще излиза от завода с оргинално вграждани гуми Hankook Ventus Prime² с размер 245/55R17 102W.
      "Mercedes- Benz S -Class е признат за един от най-добрите и луксозни автомобили в света ", казва Jin - Wook Choi, президент на Hankook и главен оперативен директор за Европа. "Щастливи сме, че с производството на Hankook Ventus Prime² сме разработили гуми за Daimler AG, които отговарят на всички взискателни изисквания на нашите клиенти за новият им Mercedes- Benz S -Class."
     С произвоството на тези гуми, ние отговорямe на изискванията за изключителна спирачна ефективност и отлично управление - водещите ас пекти за безопасността на всички автомобили Mercedes- Benz автомобили. Освен това техническа документация на автомобилните гуми Ventus Prime² показва, че те са ориентирани към оптимизиране на комфорта, намаляване на шума при търкаляне и значително намаляване съпротивлението при търкаляне. По време на обширната тестова фаза, свръхвисокоскоростните гуми на Hankook са особено забележителен със своите комфортни характеристики на шофиране.
avtogumi-Hankook-Ventus-Prime2  Технологията Multi-Tread-Radius на Hankook, приложена към контура на автомобилните гуми Ventus Prime²  ги прави пригодни да отговорят на строгите изисквания на Mercedes- Benz и тази технология се откроява като един от ключовите фактори за тази успешната разработка на тези гуми. В комбинация с изключително компактния дизайн на пакета от колани, с използване на стоманени телове със свръх висока издръжливост, гарантиращи оптимизира контактната повърхност на гумите по всяко време, независимо от натоварването на превозните средства .

 Новата нано-силициева каучукова смес на протектора със специално адаптирана каучукова смес на основата, намалява значително съпротивлението при търкаляне на автомобилните гуми, като се поддържа постоянно високо ниво на сцеплението с мокри настилки. Освен това, бионична дизайн на протектора води до отлична устойчивост на аквапланинг, без да да създава паразитен шум при търкаляне.
     Автомобилните гуми за Mercedes- Benz S -Class както и всички останали свръхвисокоскоростни гуми на Ханкок се произвеждат в основната фабрика Hankook за свръх-високоскоростни гуми в Geumsan, Южна Корея . Този високотехнологичен завод за гуми е специализиран в производството на премиум гуми и при неотдавнашното разширяване е добавил нов специализиран отдел оборудван с някои от най-модерните производствени мощности в света, посветени на произвоството на тези гуми от най-висок клас.

Fabrika-za-avtomobilni-gumi-Hankook-Geumsan
По материали на пресцентъра на Ханкоок   
Публикувано от: Даниел Йорданов