Гуми Аполо - спонсор на Манчестер Юнайтед

24 септември вторник, 2013

Производителите на автомобилни гуми APOLLO TYRES ще бъдат спонсор на английския футболен отбор Манчестер Юнайтед през следващите три години

  Apollo tyres обявиха три годишно регионално партньорство с прословутия английски отбор Манчестер Юнайтед. Аполо като водещи производители на автомобилни гуми в Индия с приходи от продажби на 2,34 милиарда  щатски долара прибягват към това партньорство с основната цел да популяризират своята марка автомобилни гуми,  сред потенциалните клиенти , бизнес партньори и потребителска аудитория в цял свят.
Apollo-sponsor-Manchester-Unaited      Коментирайки съобщението Onkar S Kanwar - президент на Apollo tyres Ltd каза: " Това е много важно партньорство за нас като компания и ясно демонстрира глобалните амбиции на нашата марка и бизнес. Много малко спортове могат да осигурят глобален ангажимент и информираност и ние вярваме, че осъществяването на тази връзка ще подпомогне значително глобалното попуряризиране на Apollo като  разпознаваема марка. "
    Ключов елемент на партньорството ще бъде съвместен ангажимент за насърчаването на младите хора да "скъсят разстояниeто" до спортните изяви, и да се потърси по-високо ниво за постигане на високи постижения в изграждането на спортни умения и развитие на здравословен начин на живот . Въз основа на своята философия, Apollo ще построи футболни игрища, направени от рециклиран каучук в местните общини в цяла Великобритания и Индия. Първият терен по инициативата "да скъсим дистанцията" ще бъде изграден на територията на  Олт Трафорд, преди подобни игрища да бъдат построени във цяла Великобритания и Индия. 

 

Публикувано от: Даниел Йорданов