Hankook на автомобилното изложение във Франкфурт на Майн 2011г

07 декември сряда, 2011

През септември на автомобилното изложение IAA във Франкфурт на Майн / Германия /бяха показанинай-новите технологични достижения в автомобилната индустрия. Ханкок също присъстваха на това изложение със свой собствен щанд и представи новите продукти на фирмата за предстоящата зима 2011 и пролетта на 2012
Новия флагман на Ханкок в UHP класа - Ventus S1 EVO ², наследник на широкоизвестната Ventus S1 EVO, е резултат от успешното участие на фирмата в състезанията DTM, популярните международни състезателни серии с туристически автомобили на Audi и Mercedes-Benz. Разработен на базата на DTM състезателни технология, тя има цяла гама от иновативни технически характеристики. Производството на Ventus S1 EVO ² вече е започнало, в Европейския производствена база на Ханкок, на чието разширяване ще приключи съвсем скоро.  Благодарение на това значително увеличение на производствения капацитет, Ханкок ще могат да произвеждат повече от 12 милиона гуми за леки автомобили, SUV и лекотоварни автомобили всяка година в Европа.
За студения зимен сезон, Ханкок представиха своята нова зимна гума - Hankook Winter I * CEPT RS, която е разработена, като са взети в предвид новите регламенти на ЕС за автомобилните гуми. Впечатляващите характеристики на тази гуми  включват намалено съпротивление при търкаляне, намален шум и изключително сцепление при мокри условия.
В съответствие с основния акцент на автомобилното изложение IAA тази година върху"E-мобилност", Hankook представиха Kinergy Еко EV концепцията за гума, която е специално разработена за електрически и хибридни превозни средства. Благодарение на намалено съпротивление при търкаляне и оптимизиран контур на гумата  за нисък коефициент на въздушно съпротивление, тази " гума от ново поколение " ще допринесе за оптимизирана-консумация на гориво и безопасност, отговаряйки на изискванията за шофиране на бъдещето.
Публикувано от: Администратор