Porsche Macan с гуми за оргинално вграждане Michelin

07 януари вторник, 2014

Porsche-Macan-s-gumi-Michelin

Porsche Macan оборудван с гуми Michelin

     Новия SUV автомобил Porsche Macan ще излиза от завода оргинално оборудвано с гуми на Мишелин.
    Три модела гуми на Мишелин са сертифицирани за новия Macan, включително и за световния дебют на автомобила - новата лятна гума MICHELIN Latitude Sport 3Michelin Latitude Alpin 2 е сертифицирана за зимни условия, а всесезонната Michelin Latitude Tour HP за някои специфични региони по света. 
   Новата лятна гума MICHELIN Latitude Sport 3 е трето поколение Latitude за SUV автомобили в гамата на Michelin, които първоначално са сертифицирани от Porsche през 2002 г. за първия Porsche Cayenne. Дизайнът на новата гума внушава усещане на мощност и контрол като отговаря на изискванията на потребителите за предоставяне на оптимална безопасност, намаляване на съпротивлението при търкаляне, подобряване на горивната ефективност и увеличаване на пробега.  
  Зимната гума 
MICHELIN Latitude Alpinе е разработена за джипове с висока производителност, като  предлага подобрена мобилност, контрол и управление независимо от тежките условията на шофиране през зимата.
     Всесезонната гума MICHELIN Latitude Tour HP е разработена специално за спортни автомобили с висока производителност като осигурява безопасност, добро управление и комфорт. Това е гума за всеки сезон и е предназначена за пазара в някои региони на света, като например Съединените щати. 

По материали на http://www.tyretradenews.co.uk

Публикувано от: Даниел Йорданов