Kumho Solus KH25

Solus KH25 е високо производителна туристическа гума за спортни седани и семейни автомобили от среден клас. Съчетавайки бързата реакция на волана с характеристики присъщи на туристическите гуми като нисък шум, комфорт на пътуването и всесезонно сцепление, гумата Solus KH25 може да бъде използвана от различни автомобили за оргинално вграждане от типа на Ford Fiesta, Hyundai Sonata и Hyundai Veloster. Проектирани да осигурят добро сцепление, дълъг пробег и великолепно управление Designed to deliver traction and mileage, and with greater handling, гумите Solus KH25 са идеалния избор за съвременните семейни автомобили.

Примерни автомобили на които могат да се монтират тези гуми - Dodge Dart; Ford Fiesta; Hyundai Sonata, Hyundai Veloster; Kia Rio

Оценка на производителността на гумите:

Performance_Kumho_KH25_bg

Числовите рейтинги отразяват как една гума се представя спрямо други гуми Kumho от подобен тип.

Оценка 10 показва, че гумата е проектирана да се представя изключително добре при тези условия. Дадена е оценка на 4 или N / A (не се прилага) показва, че гумата не е предназначена да работи в конкретните условия. Оценка 10 = Изключително, а 5 = Приемливо, 1 = Лошо.


В тази категория няма продукти.