LASSA ATRACTA

Лятна гума за автомобили среден и нисък клас. Усещане за икономия и производителност

Новата лятна гума на Lassa за 2014г, комбинира високи нива на производителност с икономия на гориво както на сухи така и на мокри настилки . Тази гума със своя асиметричен протекторен дизайн ще задоволи потребителите със оптималните си характеристики във всички условия.

Ключови характеристики на гумата:

  • Дълъг пробег и нисък разход на гориво - Съвременна каучукова смес и широка конструкция на протектора намаляват чувствително износването на протектора и и осигуряват едни и съще непроменени характеристики на гумата през целия дълъг експлоатационен живот на гумата. Освен това, поради намаленото съпротивление на търкаляне, гумата осигурява и икономия на гориво.
  • Превъзходен контрол и безопасност при шофиране - Поради използването на безшевен слой, гумата осигурява отлично управление и контрол на пътя при движени е с висока скорост. Благодарение на безшевния обръч изграден от една единствена тел, се получава много добро запълване с каучук борда на гумата, което осигурява подобрен контрол на пътя и подобрен баланс на гумата. Подобреното запълване на борда на гумата осигурява компофорт при пътуването и подобрен контрол на управлението.
  • Безшумно и комфортно шофиране - Оптимизирането на протекторните блокчета чрез съвременни симулационни модели, спомагат за намаляване шума от движението на автомобилната гума. Модерния съвременен конструктивен профил на гумата намалява влиянието от удари и вибрации от пътната настилка и осигуряват необходимия комфорт при пътуването.

В тази категория няма продукти.