Lassa Impetus Revo 2+

Тиха и комфортна лятна гума за леки автомобили от среден и висок сегмен, без компромис с издръжливостта и отличен пробег на гумата

Новата лятна гума Lassa Impetus Revo 2+ е с нов протектор комбинация от нова каучукова смес, използване на новата технология NanoPro-Tech обновена съвременна странична стена. Благодарение на тези подобрения гумата осигурява 18% по-къс спирачен път на мокри настилки и 14% по-нисък разход на гориво в сравнение със своите предшественици. Тези резултати са съизмерими с гумите на водещите производители на гуми.

Издръжливостта на гумата се осигурява от специалната структура с използване на въглеродни влакна. Вътрешната част на асимтричния протектор осигурява максималното почистване от вода, а външната част на протектора осигурява стабилността на гумата при шофиране. Безопасно шофиране на сухо и мокро в продължение на целия експлоатационен живот на гумата.

Тестовите резултати на гуми от премиум производител показват същите идентични резултати на спиране на мокро, странична стабилност и контрол на мокри и сухи. По-добри резултати показва гумата Lassa Impetus Revo 2+ при комфорта и безшумното пътуване, както и в пробега.

Оценката на гумата Lassa Impetus Revo 2+ от проведените TÜV тестове показва: Балансирана гума във всички тестови дисциплини, Много тихо, спокойно и комфортно пътуване с гумите.


В тази категория няма продукти.