Lassa SNOWAYS ERA

Открийте зимата

Шофьорите искат да управляват своите коли без да жертват нищо от скоростта на своите автомобили дори и при най-тежки зимни условия. Тази зимна гума Snoways Era има одобрението на TÜV SÜD че това е една качествена зимна гума разработена за използване от високоскоскоростни автомобили при тежки зимни условия без да се жертва комфорта и безопасността при шофиране.

 

Ключови характеристики и предимства:

  • Безопасно и тихо пътуване на сухи настилки- Snoways Era е разработена за изключителен комфорт, дълъг пробег, безопасно пътуване и намален спирачен път. Със своя елегантент протекторен дизайн, съвременна каучукова смес на протектора и изключително здрава конструкция, тази зимна гума не само осигурява изключителна стабилност при шофиране но предлага и висока производителност през тцелия експлоатационен период на гумата. Шума от зимната гума Snoways Era е намален до минимум чрез използване на специални симулационни технологии.
  • Отлична производителност на мокри настилки - Зимните гуми Snoways Era позволяват по-добро спиране, отличен контрол и задвижванепри мокри и студени пътни условия. Благадарение на използваната съвременна каучукова смес обогатена със силика се намалява спирачни я път и ще можете да управлявате вашия автомобил много по-добре на мокри настилки. Протектора на гумата е проектиран с помощтта на специални симулиращи програми и осигурява балансирано движение на водния поток, като минимизира възможността от възникване на аквапланинг върху мокри и хлъзгави пътни настилки.

В тази категория няма продукти.