Laufenn G FIT EQ LK41

Proizvoditelnos-na-gumata

Високоскоростна лятна гума за автомобили от нисък и среден клас

Летните гуми G FIT EQ осигуряват по-добри характеристики на управление, спиране и горивна ефективност.

Ключови характеристики:

  • Летни : Оптимизирани характеристики на мокри и сухи настилки

G-FIT_EQ-Grooves-designed-for-superior-water-drainageКонструкция на каналите осигуряваща превъзходно премахване на водата

Дизайна на страничните канали на протектора позволяват бързато изхвърляне на водата, като подобрява стабилността при шофиране и доброто управление на мокри пътища.

G-FIT-EQ-Inside-kerfВътрешни нарези

Асиметричния дизайн на каналите на раменните протекторни блокчета подобряват управляемостта на мокри настилнки и стабилността при завиване.

G-FIT-EQ-lameli-v-centralnia-kanalЛамели разположени в централния канал

Ламелите в централния канал на протектора, осигурява завихрянето и бързото отвеждане на водата, подобрявайки цялостната производителност на гумата.

 

  • Впечатляващ пробег на протектора - Лятната гумаG FIT EQ осигурява сигурно шофиране от началото до края, със своя дълъг експлоатационен живот.

Laufenn-G Fit-EQ-LK41-Belt-edge-tape Поръбваща лента на колана

Конструкцията на гумата включва подгъната лента по края на единия колан между двата протекторни колана, което подобрява производителността на гумата при движение с високи скорости.

 

Laufenn-G-Fit-EQ-LK41-Longer-mileage-and-even-tread-wearДълъг пробег на гумата и равномерно износване на протектора

Оптимизирания профил на лятната гума, постигнат чрез компютърни симулации подобрява характеристиките на спиране и износване, което е вследствие на равномерното разпределение на товара върху цялата контактна повърхност на гумата.

 

 

Laufenn-G-FIT-EQ-LK41-Special-rubber-layer Специален каучуков слой

Протекторната шарка и специалната каучукова структура намаляват съпротивлението на търкаляне и подобряват горивната ефективност.

 

New-hybrid-compound Нова хибридна каучукова смес

Използването на високо производителни полимери в каучуковата смес позволява лесното справяне с триизмерните движения на гумата, намалява съпротивлението при търкаляне и увеличава експлоатационния живот на гумата.

  • Тихо и спокойно шофиране при всички пътни условия - Лятната гума G FIT EQ използва нови технологии за производство на автомобилни гуми за леки коли, проектирани да осигурят точно управление и комфортно шофиране

  • Управление и завиване - Тази лятна гума G FIT EQ помага на шофьорите да се насладята на тихо и комхортно пътуване чрез използването на оптимизиращи технологии.

Tie-barСвързване на блокчетата

Протекторните блокчета са свързани помежду си, което подобрява устойчивостта на протектора и осигурява максимално сцепление при завиване и намалява неравномерното износване на гумата.

 

 Asymmetric design Асиметричен протекторен дизайн

Раменните блокчета от външната страна които нямат нарези подобряват блоковата твърдост и оттам осигуряват стабилност при завиване.

Страничните канали са по-плитки

Различната дълбочина на каналите подсилва здравината на раменните блокчета както във външното, така и във вътрешното рамо на гумата. Това води до подобрено поведение в завоите и стабилност на управлението

Optimised-stiffness-distribution-design Оптимизирано разпределение на протекторните блокчета

Оптимизираното променливо тристъпково редуване на  протекторните блокчета осигурява минимални вибрации и намаляване на шума, което позволява тихо и комфортно пътуване.

 

 

 Designed-kerf Проектни нарези

Оптимизираната дълбочина на нарезите в протектора на гумата подобрява характеристиките не управление позволявайки по-спокойно и комфортно пътуване.


В тази категория няма продукти.