Летните Marangoni M-Power

     са предназначени да задоволят изискванията на високоскоростните и спортни автомобили.

      Благодарение на иновативната си асиметрична форма на протектора с оптимизирани блокчета, Марангони M-Power е гума с изключително добра работа на пътя, предназначена е за спортно шофиране с максимален комфорт, бързо, но в същото време точно и безопасно, и е в състояние да гарантира максимално сцепление, изключителна шосейна гума държи при завои и осигурява минимален спирачен път. Четирите надлъжни канали  намаляват възможността от възникване на аквапланинг при управление на мокро на бързите спортни модели.
     Марангони M-Power със своя дизайн подчертава силата на високоскоростните  спортни коли и съчетава задълбочените научни изследвания, богатия опит на Marangoni придобит от състезания и най-новите методи на производство. Гумата на Марангони  M-Power е на разположение и във версията за високоскоростните ванове . Измислен, проектирани, изработени в Италия, гарантирано качество от Marangoni.

Ключови предимства

  • Асиметричен протектрос с осигурява добри пътни характеристики при всички условия.
  • Профила на гумата базиран на М-tech платформата, осигурява безопасно шофиране и комфорт при в условията на всекидневно шофиране.
  • Каучуковата смес получена от опитите на спортните експерименти осигурява превъзходно сцепление.
  • Пълнителя на гумата от Кевлар (KPBF) осигурява тотален контрол и бърза реакция на гумата
Марангони M Power ключови предимства

Изображение Име на артикул Производител W H D LI SI+ ROF Сезонност Цена
255/40R19 100Y M-Power

255/40R19 100Y M-Power


Срок за доставка: Неизвестен
Hankook 255 40 19 100 Y ---

Информация