Nexen N'FERA SU4

Оптимално шофиране. Перфектно сцепление и управление на покри пътища.
Лятната гума на Nexen N’FERA SU4 е високоскоростна асиметрична гума за леки коли, предназначена за Европейския пазар, модел от 2013.

Ключови предимства на гумата:

  • Спиране на мокро - Каучуковата смес с високо сцепление и асиметричния протекторен дизайн, позволяват оптимално захващане за пътя и перфектно изхвърляне на водата, като осигуряват неочахвани характеристики на спиране.
  • Управление - Оптималната структура и блоково разположение позволяват стабилна производителност и отлична реакция на волана дори и при движение със високи скорости в завоите.
  • Енергийна ефективност & Пробег - Съвременната нова каучукова смес на протектора осигурява отлина енергийна ефективност без да намалява пробега на гумата. 

Дизайн на протектора:

Nexen_N'FERA_SU4_4_Широки_надлъжни_каналиЧетири широки надлъжни канали

Подобрена устойчивост на аквапланинг чрез ефективно изхвърляне на водата в мястото на контакта на гумата с пътя

High_Stiffness_RibsЗдрави и твърди ребра

Подобрена стабилност при шофиране с високи скорости, което се дължи на увеличената твърдост на ребрата в протектора на гумата.

Канали_осигуряващи_отлично_задвижванеКанали осигуряващи отлично задвижване

Прорезите в ребрата на гумата с формата на ‘нокът’ са използвани за подобрени характеристики на задвижване на мокри настилки.

Широки_и_здрави_раменни_блокчетаШироки и здрави раменни блокчета

Подобрени характеристики на управление за спортно шофиране, постигнато чрез използване на раменни блокчета с подобрена твърдост.

Каучукова смес на протектора:

  • Подобрена устойчивост на наранявания
  • Засилена стабилност с по-добро управление и реакция на волана
  • Увеличена износоустойчивост
  • Минимизирано съпротивление на търкаляне за намаляване разхода на гориво
  • Осигурява отлично сцепление на сухи и мокри настилки

Конструкция на гумата:

1.Страница на гумата поглъщаща ударите - осигурява комфортно управление чрез абсорбиране на вибрациите при различните пътни настилки

 2.Безшевни, високо издръжливи пояси в гумата - Доставят стабилност при шофиране при висока скорост и подобрена устойчивост на наранявания

3.Високо модулен каркас - Намалява деформациите на гумата и помага за поддържането на протекторните блокчета за подобрена стабилност при шофиране чрез използване на технологията OCCS

4.Бешвевни телени обръчи в борта на гумата и пълнител с висока твърдост - Подобрява високо скоростната стабилност и осигурява подобрено управление и реакция на волана

 5.Стоманени колани с висока якост - Подобрени спирачни характеристики с оптимизирано разпределение на налягането на гумата в контактното петно чрез OBCS.


В тази категория няма продукти.