205/65R15C 102/100T TL Nokian Hakka C Van

Ширина на гумата: 205
Височина на гумата: 65
Диаметър на джантата: 15
Товарен индекс: 102/100
Скоростен индекс: T
Камерна/Безкамерна: Безкамерна гума
RunOnFlat технология: Не
Сезонност на гумата:
Произведено от:Nokian
Горивна ефективност:
Сцепление на мокро:
Шумност:
72 dB
Срок за доставка: 2 дни

153.00лв.Nokian Hakka C Van

Безопасна и издръжлива лятна гума за леки ванове

     Лятната гума Nokian Hakka C Van е разработена за леки товари или за пътнически микробуси. Асиметричния отвътре-навън протектор осигурява компорт при пътуването и прецизно управление.
      Вълнообразния протекторен дизайн се поддържа от вълнообразния канал в средната част на протектора. Това подобрява страничната стаболност на гумата, което от своя страна позволявата на гумата да поддържа формата си и да е устойчива на износване.

Комфорт и прецизна реакция на волана

     Версията предназначена за леки микробуси е леки ванове, се характеризира с безшумно движение. Оптимизираното редуване на блокчетата на протектора и конструкцията на гумата подходяща за микробуси, намалява нивата на вътрешен и външен  шум.
      Благодарение на нейния комфорт и прецизно управрение лятната гума Nokian Hakka C Van е подходяща за използване от таксиметрови автомобили. Асиметричния отвътре навън протектора добавя допълнителен комфорт и стабилност при управление а опимизираното редуване на протекторните блокчетата поглъща шума.

Информационно поле върху страницата за отбелязване на правилното налягане

    Правилното налягане с което е напомпена гумата, подобрява реакцията на гумата при завъртане на волана и я държи стабилно на пътя, намалява съпротивлението при търкаляне и съответно разхода на гориво.
     За първи път, гумите от модела Hakka C притежават информационно поле на страничната стена на което може да бъде отбелязано правилното налягане на гумата, което поле се използва при гумите за леки автомобили.

Ключови характеристики:

  • Ефективно предпазване от аквапланинг
  • Добра износоустойчивост и дълъг пробег при запазване на добрите характеристики на гумата
  • Ниски нива на шум генериран от гумата