Nokian Hakkapeliitta LT (Спряна от произвоство)

Стабилност и сцепление за предизвикателните зимни условия

Тази гума Nokian Hakkapeliitta LT е проектирана за да отговори на трудните зимни условия, тя е специална зимна гума за ванове и лекотоварни автомобили. Също така е подходяща за използване и извън пътя /офф роуд/.

Превъзходно сцепление

Големия брой ламели и иновативната протектрона смес гарантират на зимните гуми Nokian Hakkapeliitta LT отлично сцепление на хлъзгави повърности. Здравата конструкция на гумата осигурява стабилност на пътя и устойчивостт на наранявания. Гумата Nokian Hakkapeliitta LT разполага с изключително мощни канали, които осигуряват безпрепятственото изхвърляне на водата и кишата от контактното петно, както и нейното самопочистване от сняг.

Силата на шиповете

На зимната гума Nokian Hakkapeliitta LT могат да бъдат монтирани и шипове. Новото разпределение на шиповете върху протектора на гумата намалява нивото на шума и осигурява отлично сцепление на лед. Предварително оформените дупки на протектора осигуряват стабилното закрепване на шиповете върху гумата.

Гумата е създадена с идеята за опазването на околната среда

Nokian Tyres са първите производители в света които използват при производството на автомобилните гуми масла които са щадящи за околната среда. Гумите Hakkapeliitta LT са произведени чрез използването на ниско ароматни, пречистени масла. Тези финно пречистени масла предпазват от замърсяване околната среда при използването на гумите Nokian.

Ключови предимства на гумите:

  • Надеждно движение в сняг и киша
  • Превъзходно сцепление в зимни условия
  • Стабилни характеристики на управление
  • Изненадващо тиха за гума със шипове

В тази категория няма продукти.