GITI Tire (USA) Ltd и GITI Tire (Канада) Ltd, са офисите за продажба и маркетинг в Северна Америка на GITI Tire със седалище в Сингапур. GITI Tire е един от водещите производители на автомобилни гуми в Азия и е сред най-големите производители в световен мащаб. Предлага пълна гама от гуми, GITI Tire разпространява своите висококачествени продукти чрез широка мрежа за продажби и маркетинг в повече от 100 страни по целия свят.

      Под марката RUNWAY се произвеждат и продават високо качествени гуми за леки и лекотоварни автомобили, SUV автомобили, товарни автомобили, бусове, и високоскоростни автомобили които се предлагат чрез мрежа от дистрибутори, независими дилъри и търговци на дребно в Северна Америка.

Гаранция за качество 

В GITI Tire казват, че технологиите и иновациите са основата на техния бизнес, чрез които те създават вълнуващи нови продукти. Техните доказани възможности за научни изследвания и развитие, модерни производствени съоръжения и опитен професионален мениджмънт им позволяват да произвеждат продукция с постоянно високо качество под марката RunWay гуми.

Производствените съоръжения на GITI Tire са акредитирани с международни сертификати за управление на качеството автомобилната (ISO / TS 16949) и управление на околната среда (ISO 14001).