Sailun TERRAMAX H/T

ВСЕСЕЗОННА ГУМА НА САЙЛУН ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ЛЕКОТОВАРНИ И SUV АВТОМОБИЛИ

Всесезонната гума Terramax H/T е проектирана така, че да ви позволи да откриете неизследани терени осигурявайки ви необходимата безопасност. Тази всесезонна гума проектирана така, че да осигури тихо пътуване по пътищата в града и по магистралите, като се характеризира с пълна дълбочина на ламелите, което осигурява итлично сцеплени през целия експоатационен период на гумата.

• Имайки в предвид, че гумата е проектирана за SUV,  Terramax H/T предлага балансирани оффроуд възможностти комбинирани с комфортни характеристики за движение по високо скоростни пътища

• Специалната формула на каучуковата смес намалява износването чрез използване на последните познания за вулканизиращите процеси и съвременни материали

Sailun_Teramax_HT_4-CHANNEL_ZIGZAG_GROOVES4-КАНАЛНИ ЗИГЗАГООБРАЗНИ КАНАЛИ НА ПРОЕТКТОРА

Максимално изпомпване на водата, подобрява управлението и сцеплението при всякакви метеорологични условия. Зизгазогобразния протекторен дизайн намалява неравномерното износване на протектора.

Sailun_Teramax_HT_OPEN_SHOULDER_TREAD_CHANNEL_DESIGNОтворен дизайн в раменната част на протектора

Подобрява изхвърлянето на водата за подобрено сцепление на всякакви терени. Оптимизирано редуване на блокчетата на протектора намалява шума от търкалянето на гумата.

/Sailun_Teramax_HT_WETLAND_SIPE_SYSTEM.jpgЛамелна система за мокри пътища

Ламели с цялостна дълбочина за превъзходно сцепление и контрол на мокри и заснежени настилки.

 

Гумата осигурява пробег от порядъка на 80000км.


В тази категория няма продукти.