Sava Adapto

Всесезонна гума предназначена да работи във всякакви условия - дъжд, сняг или слънце. Предназначена е за малки автомобили от ниския клас.
За шофьори които не искат да използват различни гуми за зимни и летни условия, това е подходящата всесезонна гума. Тези гуми които са достъпни като цена се адаптират към всички сезонни промени - от топлите летни до зимните и заледени пътища
.

Ключови ползи:

  • Всесезонно сцепление
  • Отлично управление и спиране през цялата година
  • Устойчивост към аквапланинг
  • Безшумност и комфорт
Sava-Adapto-All-weather-grip

Всесезонно сцепление

Гумите Sava Аdapto притежават специална каучукова смес която осигурява целогодишно сцепление - независимо от промените на времето. Символа снежинка  показва, че гумата отговаря на строгите стандарти за зимна гума.

Sava_adapto_Great_handling_and_braking_year-round

Отлично сцепление и спиране през цялата година

Протекторната смес се адаптира към временните промени,като осигурява на гумата необходимото ниво на твърдост през лятото и остава гъвкава през зимата. Резултата е надеждна работа и спиране при всякакви метеорологични условия. Захващащите ръбчета на протектора осигуряват допълнително сцепление за зимните пътища.

Sava-Adapto-Resistance-to-aquaplaning

Устойчивост на аквапланинг

Шофиране с гарантирана безопасност на мокри пътища. Широките канали в протектора разпръскват бързо водата, като по този начин намаляват риска от аквапланинг.

Sava-Adapto-Quiet-and-comfortable

Тишина и комфорт

Тихи гуми коти осигуряват комфорт и по-ниски нива на шумово замърсяване. Протектора на Аdapto, е проектиран така, че да контролира нивата на шум и да осигури по-спойкойно пътуване.


В тази категория няма продукти.